diumenge, 14 de juny del 2020

RECOMANACIONS PER AQUEST ESTIU 2.020



Diumenge 14 de juny de 2.020


Vos recomanam que aquest estiu repasseu els continguts proposats durant tot el curs tant de forma presencial com  on-line. Convé que repasseu sobretot aquelles assignatures que vos costen més, ho teniu detallat quan vos entreguem el botlletí de notes.

També vos recomanam el llibre de vacances santillana de 5èEP. Aquest llibre conté un resum dels continguts més importants de totes les assignatures fetes durant el curs.

És important que trieu un llibre de text en català o en castellà adaptat a la vostra edat, i hauríeu de llegir mínim una hora diària. Recordau que teniu la biblioteca municipal a la vostra disposició, sinó teniu carnet de biblioteca encara estau a temps de fer-vos un.

També vos aconsellam que jugueu molt aneu a la platja, jugueu a escacs, parxís... i faceu petites sortides amb família, sempre respectant les normes d'higiene i seguretat sanitàries.

Finalment, dir-vos que el dia de recollida de notes, vos donarem un full de "recomanacions d'estiu".


Bon estiu

Fins aviat!!!!!!!!!!!!!!! Cuidau-vos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LES MESTRES TUTORES DE CINQUÈ
FRANCISCA SERVERA fservera@simoballester.com
MARIA ANTÒNIA BAUÇÀ mabauza@simoballester.com

 Vos penjo aquesta fotografia divertida que estam els dos cinquès junts perquè recordeu els moments viscuts i les experiències que encara ens queden per viure.
Fins aviat