diumenge, 14 de juny del 2020

FEINETA DE DIA 15 A 21 DE JUNY




Bon dia! Com estau? Esper que molt bé. Aquesta serà la darrera setmana de feinetes. Vos recoman anar fent les tasques pendents d'aquests dies i fer els deures d'aquesta setmana.
Són tasques més lúdiques que vos poden ajudar a aprendre i repassar els continguts treballats.


  1. Vos record que dia 18 de juny farem una tutoria voluntària presencial que durarà una hora com a màxim i que heu de venir amb mascareta i mans desinfectades. Hi ha tres torns i heu de respectar el vostre torn i ser puntuals.
  2. Haureu d'entrar i sortir pel pati.
  3. Les recomanacions sanitàries estan publicades al grup guatsap de difusió de famílies que tenim i a la pàgina web de l'escola.



Naturals i socials: Vos proposam que sinó heu acabat els deures de les setmanes anteriors, referents a treballs d'investigació, els acabeu aquesta setmana. Si estan fets, ja no heu de fer res més.


Plàstica: TALLER DE  CAMISETA. Clica aquest link i podràs veure la tasca proposada per aquesta darrera setmana. Després envia una fotografia de la tasca al correu de la teva mestra-tutora.
fservera@simoballester. com                                                 mabauza@simoballester.com

Català: Aquesta setmana vos proposam dues tasques:
1- Taller de CALIGRAMES. Per sabre més vés al contingut d'aquest mateix blog de l'assignatura de català i realitza la tasca proposada.
2- Video de la vida de Ramon Llull. Clica aquest link i visualitza el video de Ramon Llull.
https://www.bing.com/videos/search?q=video+ramon+llull+els+primers+anys+ib3&docid=608004168712325865&mid=D011FF499AC7FBAE8446D011FF499AC7FBAE8446&view=detail&FORM=VIRE

3- Respon al qüestionari que es troba al contingut del blog de català.
4- Envia la tasca al correu de la teva mestra-tutora.


fservera@simoballester.com                                                  mabauza@simoballester.com


Religió:  Hola nins i  nines! Aquest curs ja ha acabat, i m'agradaria que contestessis unes senzilles preguntes:  https://forms.gle/wA1sxHhrWpwoRicMA

M'agradaria saber la teva opinió sobre les classes de Religió, i així poder millorar com a mestre el proper curs.Són anònimes, això significa que no sabré qui ha contestat. En acabar has de pitjar "envia" i rebré les respostes al meu ordinador. Gràcies per la teva ajuda.Molt bon estiu a tots!Pedro Gomila  

pgomila@simoballester.com


Anglès: La tasca d'anglès proposada per aquesta setmana està en aquest link. https://docs.google.com/document/d/1OyJYZ9q0XbOorGg9Gdhg8AIBEqXrMMi45qytROx2ElM/edit?usp=sharing

bpont@simoballester.com


Taller de matemàtiques:  Aquesta setmana entra al contingut del taller de matemàtiques i pots fer les tasques següents:
TASCA 1: Resol els problemes proposats.
TASCA 2: ENIGMA.

Després, podeu enviar les tasques a les vostres mestres tutores.
fservera@simoballester.com                                               mabauza@simoballester.com