dijous, 2 d’abril del 2020

RECEPTA DE CUINA DE LA MESTRA-ENTREGA DE TASQUES


Dijous 2 d'abril de 2.020
Bon dia nins/es del Simó Ballester!

Com estau? Com duis els deures? Recordau que heu d'anar enviant algunes feinetes al correu electrònic de les mestres corresponents de cada assignatura. Vosaltres sabeu quina mestra correspon a cada assignatura. Podeu trobar els correus a l'apartat "CONTACTE AMB ELS MESTRES".

La pròxima setmana especificarem quines feinetes han de ser entregades per correu electrònic.

He parlat amb alguna família que diu que no té ordinador a casa, impressora o Wifi, no vos angoixeu. Si aquest és el cas podeu  fer la tasca a un full i després fer una fotografia amb el mòbil, i l'enviau al correu electrònic corresponent del mestre que pertoca. Com ja sabeu ens adaptam a les circumstàncies, però a casa suposam que tots teniu algú aprop que té internet al mòbil. Si això, tampoc és possible contactau amb la vostra mestra-tutora per correu electrònic i trobarem una solució.

RECEPTA DE CUINA: FLAMS D'OU


CLICA ABAIX PER VISUALITZAR EL VIDEO DE FLAMS D'OU

https://drive.google.com/file/d/19e_-ZOxHHgKgGBTkTYGpqbFXt85gWqQ2/view?usp=sharing



INGREDIENTS
1 TASSÓ DE SUCRE
1 LITRE DE LLET
6 OUS
SUCRE CREMAT



ELABORACIÓ


Primer de tot, encenem el forn. Després, mentre el forn s'encalenteix mesclam tots els ingredients. Posam sucre cremat als recipients i paper d'alumini per damunt. Posam els recipients a bany maria amb aigua calenta que arribi a la meitat de la palangana. Finalment, ho posam al forn que ha d'estar a una temperatura de 180 graus durant 30 minuts. Per sabre si està al seu punt, podeu posar un escuradent al recipient i si surt eixut és que els flams estan al seu punt.

BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!

FINS AVIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!


ATENTAMENT LES MESTRES DE CINQUÈ
MARIA ANTÒNIA BAUÇÀ I FRANCISCA SERVERA


NOTA: Si voleu podeu enviar una fotografia de la recepta de cuina que heu fet al nostre correu electrònic. Recordau enviar al correu electrònic de cada mestra-tutora la fotografia de la vostra recepta.  Pot ser aquesta donada o una altra qualsevol que feis a casa.