diumenge, 5 d’abril del 2020

4ª SETMANA 6 AL 8 D'ABRIL-DEURES PÀSQUA



                             4ª SETMANA DE TASQUES

DARRER DIA D'ENTREGA: 19 D'ABRIL. Podeu anar entregant les tasques així com les anau fent. Pensau que la setmana 13-19 d'abril no penjarem noves tasques, la qual cosa fa que podreu anar fent tranquil-lament aquestes tasques. Cada assignatura posa especificat quines tasques heu d'entregar.


Bon dia nins/es del Simó Ballester! Com estau? Esperam que molt bé. També esperam que hagueu fet totes les feinetes. Hi ha nins/es que estau fent molta de feina que enviau als nostres correus electrònics. Anau fent feinetes a poc a poc, per evitar que s'acumulin les tasques. Recordau que cada feina s'ha d'enviar al seu especialista correponent.
Ja hem començat la quarta setmana de tasques. I aquesta setmana és més curta perquè ve Pàsqua.

Música: Construcció d'un instrument musical (flauta, maraques i tambor). Per més informació entrau al contingut de l'assignatura de música d'aquest mateix blog. Recordau que quan tengueu la feineta feta de música, podeu fer una foto i enviar-la al correu de la mestra que avaluarà la tasca.
Maria Antònia  Melià (mestra de música) mamelia@simoballester.com

Plàstica: Aprenem la tècnica del puntejat. És una tasca que trobareu al contingut de l'assignatura de plàstica d'aquest mateix blog. Sinó teniu impressora podeu fer el dibuix a un full i fer la tècnica de puntejat. Quan tengueu la feina feta podeu enviar-la a la vostra mestra-tutora i a la mestra de tallers de plàstica.

Maria Antònia Bauçà (mestra-tutora de 5èEP A)                          mabauza@simoballester.com
Francisca Servera (mestra-tutora de 5èEP B)                                fservera@simoballester.com
Caterina Rosselló (mestra-tutora de tallers de plàstica)                 crossello@simoballester.com

Matemàtiques: Fer les pàgines 12 i 13 de fraccions del dossier de matemàtiques que vos he posat al contingut de l'assignatura del blog. Les tasques s'han d'enviar a la vostra mestra de matemàtiques segons l'agrupament.
Maria Antònia Bauçà (mestra-tutora de 5èEP A)                          mabauza@simoballester.com
Francisca Servera (mestra-tutora de 5èEP B)                                fservera@simoballester.com
Maria Rosselló (mestra de reforç de 5è EP)                                   mrossello@simoballester.com

Català: 
Comprensió escrita: -Llegir 1/2 horeta diària alguna notícia, revista o el llibre adaptat a la nostra edat.
                                 -Podeu anar llegint els contes bojos del blog.
                                           
                                 -Lectura: "La llegenda de Robin Hood" de la pàgina  https://web.editorialteide.com/ca/ensquedemacasa/    i realitza les activitats. Està concretat al contingut de català del blog.
Heu de posar ACCEDEIX-EDUCACIÓ PRIMÀRIA-CINQUÈ

Expressió escrita:     -Podeu anar seguint el diari de 5 o 6 oracions d'allò que anau fent.
                                 -Pensau a posar la data abans de començar.
                                 -Començar en majúscula i acabar en puntet.
                               
Castellà:
Comprensió escrita: -Llegir 1/2 horeta diària algun llibre adaptat a la vostra edat, podeu anar alternant si un dia és català l'altra dia pot ser castellà. Poden ser notícies que van sorgint, revistes que vos interessin...
Expressió escrita: - Podeu anar seguint un diari de 5 o 6 oracions d'allò que anau fent. Aquesta setmana podeu anar alternant també. Podeu fer un dia el diari en català i un altre en castellà.


Socials:  Treball d'investigació de l'Edat Mitjana (TEMA 7). Podeu trobar informació al llibre digital de socials, l'usuari i contrasenya de l'alumnat la teniu posada al blog, I podeu ampliar informació emprant internet. El format d'entrega de treball pot ser la forma que tengueu al vostre abast. Podeu triar copiant al quadern i enviar la foto a la vostra mestra-tutora o fent-lo amb l'ordinador a un document office o powerpoint ja que ho hem treballat a tallers de TIC, i l'enviau com un arxiu al correu de la vostra mestra-tutora. Les dues maneres es consideraran correctes.
Les tasques de socials s'enviaran a la mestra-tutora del teu grup classe de 5è.

Anglès: Clicau el document "Some Easter Activities" i un enllaç, que teniu al contingut de l'assignatura d'anglès. El document no es pot editar, però el podeu imprimir a casa o sinó és possible, ho podeu copiar al quadern i enviar la fotografia a la mestra d'anglès.
Bàrbara Pont (mestra d'anglès)                                                 bpont@simoballester.com

Educació física: Feineta per la quarta setmana (6 a 8 d'abril) posada al contingut de l'assignatura d'aquest blog.
Biel Gornals (mestra d'educació física)                                    ggornals@simoballester.com

Religió: (tan sols han de fer la tasca els nins/es que fan religió) "La història d'Isaac i Abraham", mirar el contingut de religió d'aquest blog. Després, contestau les preguntes que s'han d'enviar al mestre de religió.
Pedro Gomila(mestra de religió)                                               pgomila@simoballester.com

ATENCIÓ

En relació a les tasques de reforç i alumnat nou-vingut, aquesta setmana també vos ha telefonat la mestra de reforç, les tasques específiques de reforç de català i matemàtiques, estan supervisades per les mestres tutores i mestra de suport, i es farà arribar de forma específica al vostra correu electrònic.

Aquestes tasques s'han d'enviar a  na Maria Rosselló           mrossello@simoballester.com

Atentament