diumenge, 29 de març del 2020

Setmana 30 de març a 5 d'abril-ACCÉS DIGITAL



DEURES "SETMANA 30 de març a 5 d'abril"

Bon dia! Com estau esperam que molt bé. També esperam que aneu fent les feinetes a casa. 
Vos hem preparat tasques d'anglès, socials, castellà, música, educació física i català.
Ja estam a la tercera setmana de deures, per la qual cosa hem pensat posar-vos algunes feinetes, que es poden anar fent a poc a poc al llarg de la setmana.
Pensau a llegir 1/2 horeta cada dia, jugar molt i conversar amb la vostra família ara que teniu tot el temps del món.



Aquesta setmana vos donam l'accés on-line als quadernets i llibres digitals. Per favor anotau aquesta direcció i aquesta contrasenya per entrar als llibres. Prestau atenció a les majúscules i minúscules un simple error farà que no pogueu entrar. Aquí trobareu els llibres de català, socials i naturals. 
Ànims ja veureu que és fàcil.

http://aulavirtual.santillana.es/av3online/book



Idioma: català
x Accept les condicions
USUSARIO: 7002026-0029-0001
CONTRASENYA: ZbvVKCn8


CATALÀ
-Recordau anar llegint cada dia algun llibre de lectura de català o castellà adaptat a la vostra edat.
-Mirau al contingut d'aquesta assignatura "català" l'apartat del tema 9 i fer els exercicis proposats al quadern o a un full. Es treballaran sobretot la comprensió i expressió escrita. Recorda que són deures per anar fent durant tota la setmana. Sinó tens el llibre ara ja tens accés digital al llibre.
-ANAR A L'APARTAT DE CATALÀ D'AQUEST BLOG.


ANGLÈS: 
-Dibuixar a un full o a un cartró les dues mans, retallar-les i pintar-les, escriure cada dia damunt cada dit un "adjectiu" de com es senten (bored, tired, happy, -excite, afraid,...), (de dilluns a divendres).
-Fer el dominó del vocabulari del tema 4 com vàrem fer en el tema anterior, però individualment (rectangles de 8cm de llarg x 4 cm d'altura).


CASTELLÀ
- Recordau que aquesta assignatura té un accés digital als llibres. En el principi d'aquesta pàgina teniu l'accés, usuari i contrasenya. Després podeu anar al contingut de castellà per tal d'anar fent a poc a poc els deures.  ANAR A L'APARTAT DE CASTELLÀ DEL BLOC


MATEMÀTIQUES
- Vos hem penjat unes fitxes per repassar el càlcul bàsic (sumes duent, restes duent, multiplicacions senzilles i divisions). Són fitxes per anar fent a poc a poc. Aquestes fitxes seleccionades pugen gradualment la dificultat de l'exercici.

SOCIALS
- LECTURA: "ESPANYA A L'EDAT MITJANA". Mirau contingut a l'apartat socials.

EDUCACIÓ FÍSICA
- Vos recoman cada dia fer una miqueta d'esport. Teniu alguns exercicis recomanats a l'apartat d'educació física.
- Aprofitant que el nostre ball de final de curs és la "Samba", vos envio un enllaç d'una coreografia senzilla perquè pogueu ballar a casa.
https://www.bing.com/videos/search?q=coreografia+senzilla+samba&docid=608043583468798590&mid=12B3DE42586A2F73FDA712B3DE42586A2F73FDA7&view=detail&FORM=VIRE


Vos desitjo una bona setmana.
FINS AVIAT!